lunes, 13 de mayo de 2013

13 de maig de 2013

Estem a la recta final del curs. Avui hem après a gravar un arxiu de veu. En aquest cas hem fet un conte en grup que després hem gravat. L'últim pas serà penjar-ho al blog.

                                                   Farem servir el programa SPREAKER.


Aquí està el resultat del conte que hem fet! Ha esta divertit fer-ho per sobretot gravar-ho. Espero que passeu una bona estona escoltant.



miércoles, 8 de mayo de 2013

8 de maig de 2013




Avui hem continuat amb la feina que vam començar dilluns. A partir de les respostes dels companys/es en el formulari hem fet les formules matemàtiques corresponents perquè quedi resolt el resultat i es sumi les respostes correctes.





Després hem canviat el color segons la resposta. Si és correcta verd, si és incorrecte vermell. Així a simple vist és veu el resultat de cada pregunta.


Per últim publiquem al blog les notes perquè els companys puguin veure el resultat.

lunes, 6 de mayo de 2013

Formulari Curs de Formació 2


Formulari Curs de Formació

6 de maig de 2013

Comencem la setmana i de nou el curs aula 2.0!
Avui continuem treballant amb els formularis de drive. Hem creat el formulari per poder passar-ho els companys i així facin les respostes.
A continuació pujarem al nostre blog el formulari. Ho hem fet de dues maneres. Hem publicat el formulari directament i una imatge que ens porta directament al formulari.
Desprès hem estat entrant al blogs dels companys per resoldre els formularis.

lunes, 29 de abril de 2013

29 d'abril de 2013




Desprès d'uns quants dies sense fer cap explicació en el blog del que fem a la classe, avui és hora de posar-se les piles.


Dins del drive hem creat un carpeta per poder posar tots el documents que volguem i així tenir-ho tot organitzat.
També hem creat carpetes que es poden compartir amb més companys. Per exemple hem creat una carpeta de EI5 on hem agrupat les feines que tenim fetes.






Ara aprenem a fer formularis amb el drive. Hem creat un individual que el proper dia el contestarà un company.






El proper dia més!!!!

lunes, 15 de abril de 2013

15 d'abril de 2013

Després d'un bon cap de setmana tornem a estar aquí. Aquest finde hem estat enfeinats amb el conte i la pràctica III. Ha anat tot genial però ara toca continuar amb el curs.

El primer que hem fet ha estat crear un xat en el nostre blog. Hem seguit pas a pas la publicació del profe per crear, individualment el xat. L'he creat des de cbox



El segon exercici ha estat fer servir el programa Prezi. Ajuda a organitzar documents i compartir les idees. És com si estiguéssim fent un mapa conceptual, un esquema. El proper dia farem una pràctica amb aquest programa.

Continuem dimecres!!!!



miércoles, 10 de abril de 2013

10 d'abril de 2013





Nova classe d'aula 2.0



- Hem creat una entrada al blog que enllaça directament amb el conte boig que estem fent entre tots. Que sortirà de tot això?

- Hem fet una pràctica en grup. hem creat un document seguint les consignes donades pel profe. La pràctica l'hem d'acabar a casa i enviar-li.

Avuí si que hem fet feina!

A treballar toca!

Conte de bojos


lunes, 8 de abril de 2013

Pràctica 8 d'abril de 2013


Avuí enllaçarem una imatge a un document de text


8 d'abril de 2013

Avui hem treballat:

- Crear un enllaç a un web des d'un document: Seleccionar una paraula i enllaçar-la a una adreça web per si volem fer una explicació d'alguna dada en concret. Es poden enllaçar imatges, vídeos o webs.

- Crear des del blogger una entrada amb una fotografia relacionada amb el treball que volem realitzar. Hem de crear un enllaç des d'aquesta imatge perquè ens dirigeixi al treball que volem que facin els nostres companys o alumnes.

- Treballem la presentació (és com el power point). Es pot fer servir per fer una presentació d'un tema. Posarem básicament imatges i vídeos.


miércoles, 3 de abril de 2013

3 d'abril de 2013

Hola companys/es!!!!

Després d'uns quants dies de vacances hem de tornar a treballar.... encara que ens costi...



Avui hem començat la classe afegint companys nous a la bústia de gmail i corregir algunes errades (administració de contactes).

Hem aprés ha fer copies de documents dins el drive per poder escriure sobre ell ja que sinó només el podem veure però no escriure. És una eina útil per tal de treballar amb els nens ja que es pot enviar documents a tota la classe però només qui ho volgui realitzar haurà de crear la copia per poder realitzar-ho.

Ens han ensenyat també a pujar documents que tenim al word, així estalvia haver-ho d'escriure un altre cop. Simplement hem de penjar el documents i buscar-lo on el tenim guardat.

Un altre treball que hem fet ha estat penjar fotos dins el documents de drive. Es pot buscar alguna imatge que ja tinguem a l'ordinador o buscar alguna a google. Si la busquem, hem de copiar (ruta d'imatge o copia url). Un cop la tinguem tornem al document i enganxem la ruta que hem copiat.

Per avui ja hem treballat prou, el proper dia més!





lunes, 18 de marzo de 2013

18 de març de 2013

Avui hem començat el curs aula 2.0.
He creat un blog on aniré compartint els treballs que realitzi.

Fins aviat!